Din professionelle tømrer i Vojens

Skal du have et nyt tag eller renoveret det gamle, kan det være svært uden faglig viden på området. Tag derfor fat i os hos MM Tømrer & Tagdækning, uanset om du er privat- eller erhvervskunde. Så vi sammen kan finde den optimale løsning for dig.

Vi dækker hele Sydjylland inden for områderne Kolding, Vojens, Haderslev og Aabenraa.

TØMRER

Vi har kompetencer der rækker lige fra gulvlægning til tagarbejde, nybyggeri og udskiftning af vinduer. Mangler du hjælp til større projekter  såsom moderniseringer og totalrenoveringer, står MM Tømrer & Tagdækning også til rådighed. 

TAGPAP

Hos MM Tømrer og Tagdækning, hjælper vi dig med at forny dit tag, ved en installation af nyt tagpap. Tagpap har mange fordele, blandt andet ved at det kan nemt erstattes ved at lægge et nyt lag ovenpå det gamle. Dette medfører også at det er en nem og omkostningseffektiv metode.

VINDUER OG DØRE

Hos MM Tømrer & Tagdækning er vi opmærksomme på, at en udskiftning af vinduer og døre kan være en stor omkostning. Derfor kan du føle dig tryg og sikker, når du vælger os, da vi altid vil guide kunden igennem hele processen, fra det første møde, til arbejdet er færdiggjort.  

MM Tømrer & Tagdækning – Din professionelle tømrer i Vojens

Står du og mangler dygtig tømrer i Vojens, står MM Tømrer & Tagdækning til rådighed. Vi besidder et team af erfarne tømrere, der er klar til at yde høj kvalitetsbevidst arbejde, til både det private såvel som erhvervskunder. Vores team af tømrer har mange års erfaring, og vi er selvsikre i, at kunne klare hvilken som helst opgave. Om det er generelle tømreropgaver, tagarbejde, eller udskiftning af vinduer eller døre, står vi til rådighed.

Hos MM Tømrer & Tagdækning tager vi stolthed i at være opmærksomme på detaljer, og vores evner til at vøre kundens vision ud i livet. Uanset hvad opgaven byder på, står vi til rådighed som tømrer i Vojens. 

Hos os kan du modtage en uforpligtende samtale omkring hvad dine behov er, og potentialet for hvad dit projekt indebærer. Du skal derfor ikke binde dig til noget, men kan blot høre nærmere om vores ydelser og modtage et tilbud.

Tømrer i Vojens med konkurrencedygtige priser

Vores team af tømrer i Vojens er klædt på til at håndtere alle opgaver, store som små. Samtidig prioriterer vi højt at arbejde tæt sammen med kunden, for at forstå dine behov og præferencer. Dette hjælper os med at holde os nøje inden for tidsplanen og budgettet. Vores samarbejde med kunden og nøje planlægning, er samtidig også med til at byde på konkurrencedygtige priser, da vi tror på at kvalitetsbevidst arbejde ikke skal være lig med skyhøje priser.  

Hvis du mangler en tømrer i Vojens, står MM Tømrer & Byg til rådighed. Kontakt os derfor i dag og modtag konsultation, og et tilbud på dit projekt.  Vi ser frem til at bejde sammen med dig, og føre dine drømme ud i livet.

Vores kunder siger