Listedækning

Listedækning på tagpap giver optimalt tag

Listedækning har kun en æstetisk funktion, men det kan være afgørende for at fuldende udtrykket på din bolig. Det synes vi hos MM Tømrer & Tagdækning i hvert fald.

Derfor bør du overveje, når dit tag er lukket med underpap, om det visuelle udtryk skal færdiggøres med en listedækning.

Der findes uendeligt mange arkitektoniske løsninger, når det kommer til listedækning, men vores anbefaling er altid, at hvis du kan se tagfladen fra jorden, så skal du have lavet enten en listedækning eller et grønt tag (link).

Listedækning – en efterspurgt løsning

I løbet af det sidste årti er der sket en kraftig stigning i anvendelsen af listedækning i forbindelse med renoveringer på eksisterende tage og i nybyggerier.

Listedækning er et arkitektonisk element, der giver din bygning et eksklusivt og moderne præg. Hos MM Tømrer & Tagdækning elsker vi at arbejde med flotte eksklusive løsninger, og det er listedækning bestemt et godt bud på. Andre gode bud på æstetiske løsninger kunne være at få anlagt et grønt tag, som vi ligeledes ser en stor fremgang i.