Din professionelle tømrer i Kolding

Skal du have et nyt tag eller renoveret det gamle, kan det være svært uden faglig viden på området. Tag derfor fat i os hos MM Tømrer & Tagdækning, uanset om du er privat- eller erhvervskunde. Så vi sammen kan finde den optimale løsning for dig.

Vi dækker hele Sydjylland inden for områderne Kolding, Vojens, Haderslev og Aabenraa.

TØMRER

Hos MM Tømrer & Tagdækning, tilbyder vi en række forskellige tømreropgaver, blandt andet gulvlægning, tagarbejde, udskiftning af vinduer og døre, tagarbejde, og endda også større opgaver som moderniseringer og totalrenoveringer

TAGPAP

Hos MM Tømrer og Tagdækning hjælper vi dig med at forny dig tag, ved at installere det alsidige materiale tagpap. Tagpap har mange fordele, heriblandt at det nemt kan erstattes ved at lægge et nyt lag oven på det gamle. Dette gør tagpap til en effektiv og billig måde, at udskifte dit tag på.

VINDUER OG DØRE

Vi er fuldt bevidste om, at udskiftning af vinduer og døre kan være et dyrt projekt. Derfor kan du stole trygt på MM Tømrer & Tagdækning, da vi sætter din tryghed i højsædet, og sørger for at guide dig igennem hele processen.

MM Tømrer & Tagdækning – Din professionelle tømrer i Kolding

MM Tømrer & Tagdækning er en af de førende indenfor faget, og står til rådighed for dig, hvis du har brug for en kvalitetsbevidst tømrer i Kolding. Vi består af et erfarent team, og har mere end 10 års erfaring i branche. Vi tilbyder en bred vifte af tjenester, for både at imødekomme det private såvel som erhvervkunder i Kolding. Står du derfor og mangler tagarbejde, udskiftning af døre og vinduer, eller generelle tømreropgaver, står vi klar.

Hos MM Tømrer & Tagdækning vil du opleve et erfarent team der er dedikeret til at levere arbejde af den højeste kvalitet, og enestående kundeservice. Vi sætter god kundeservice i føresædet, og prioriterer at lytte og overholde deadlines overfor vores kunder.

Hos os behøver du ikke at binde dig til noget, da vi tilbyder altid at stå til rådighed til en uforpligtende snak, hvor du kan høre nærmere om vores ydelser og få et tilbud.

Tømrer i Kolding med konkurrencedygtige priser

Udover at levere kvalitetsbevidste tjenester, og dække både tagarbejde og tømrer opgaver, er vi også fokuseret på at byde på konkurrencedygte priser. Vi har nemlig en mening om, at arbejde af høj kvalitet nødvendigvis ikke er lig med skyhøje priser. Vi tilbyder derfor en fair pris for alle vores tjenester.

Hvis du mangler en tømrer i Kolding til tagarbejde, udskiftning af vinduer og døre, eller generelle tømreropgaver, behøver du derfor ikke at lede længere. Kontakt os i dag til en uforpligtende samtale, så vi sammen kan finde ud af hvilke services der kan dække dine behov, og hvordan vi kan hjælpe dig med dit næste projekt.

Vores kunder siger