Din professionelle tømrer i Haderslev

Skal du have et nyt tag eller renoveret det gamle, kan det være svært uden faglig viden på området. Tag derfor fat i os hos MM Tømrer & Tagdækning, uanset om du er privat- eller erhvervskunde. Så vi sammen kan finde den optimale løsning for dig.

Vi dækker hele Sydjylland inden for områderne Kolding, Vojens, Haderslev og Aabenraa.

TØMRER

Vi har en stor erfaring med en bred række forskellige byggeprojekter, lige fra gulvlægning, tagarbejde, nybyggeri, udskiftning af vinduer og døre, til større projekter som moderniseringer og totalrenoveringer.

TAGPAP

Hos MM Tømrer og Tagdækning, hjælper vi dig med at forny dit tag, ved at installere nyt tagpap. En af de mange fordele ved installition af tagpap, er at det nemt kan erstattes ved at lægge nye lag ovenpå det gamle.

VINDUER OG DØRE

Vi har en stor forståelse for, at udskiftning af vinduer og døre kan være en økonomisk byrde. Derfor har vi fokus på at guide dig igennem hele processen, så du kan føle dig i trygge hænder, når du vælger MM Tømrer og Tagdækning.

MM Tømrer & Tagdækning – Din professionelle tømrer i Haderslev

MM Tømrer & Tagdækning er en tømrervirksomhed, der specialiserer sig i at levere et bredt omfang af services til det private samt erhvervskunder i Haderslev. Vores ydelser strækker sig fra generelle tømreropgaver, til tagrenovering, udskiftning af tagpap, og udskiftning af vinduer og døre.

Hos MM Tømrer & Tagdækning finder du et team af erfarne og dedikerede fagfolk, der specialiserer sig i at yde den højeste kvalitet af håndværk og service, for at på denne måde kunne imødekomme vores kunders behov. 

Med drift i Haderslev, er vi i stand til at yde en hurtig og effektiv service til vores kunder, skulle du stå og mangle en tømrer i Haderslev. Selvom vi holder til i Vojens, udfører vi også arbejde i Haderslev, uanset om det er tagrenovering, udskiftning af vinduer og døre, eller generelt håndværker arbejde. 

Husk at du hos os altid kan få en uforpligtende samtale, uden at binde dig til noget. Kontakt os derfor for at høre nærmere om hvad vi kan gøre for dig, og modtag et tilbud.

Tømrer i Haderslev med konkurrencedygtige priser

Hos MM Tømrer & Tagdækning er vi stolte af vores evne til at klare enhver opgave, uanset størrelsen. Vi har samtidig en forpligtelse til at yde den bedst mulige service, til konkurrencedygtige priser. Som opererende tømrer i Haderslev, forstår vi fuldt ud at din tid er værdifuld, derfor arbejder vi hårdt og effektivt, for at sikre at arbejdet bliver udført til tiden og indenfor et fair og retmæssigt budget. 

Står du derfor og mangler en tømrer i Haderslev behøver du ikke at lede længere, uanset om det er arbejdsopgaver af tagarbejde, udskiftning af vinduer og døre, eller generelle tømreropgaver. Kontakt os derfor i dag, så vi med dine behov i fokus, kan finde ud af hvad vi kan gøre for dig eller din virksomhed.

Vores kunder siger