Referencer

Hos MM Tømrer & Tagdækning sætter vi stor ære i at vise vores hårde arbejde og gode samarbejde med kollegaer og kunder frem. På siden her kan du læse mere omhvad vores kunder siger om os, samt se billeder fra tidligere projekter.

Se et udpluk af projekter vi tidligere har udført for vores kunder

Gammelt tag får nyt liv med ibf dobbelt-s beton tagsten samt vindskedesten

Vi kom ud til kunden for at se på nogle mindre utæthedder, hvor det også viste sig at der var en rådskade i noget udhængsspær, men vi nåede kun at pille ganske sten af, før vi kunne konstatere flere helt knækkede lægter. Vi blev derfor enige om det var tid til at få skiftet taget. Kunden har bevaret gavle, udhæng og tagrender, vi har stået for alt andet.

Krystalsort tagpap udført som listedækning på sommerhus

Vi har i samarbejde med anden tagdækningsvirksomhed lavet tagpappen på dette smukke sommerhus beliggende i Hejlsminde.

Nyt tagpap med sedumbakker på for lokal ejendomsudvikler

 

Vi har her udført tagdækning for en lokal ejendomsudvikler. Taget er efter traditionel tagdækning med under og overpap blevet dækket til med sedum urter. Disse sedum urter kommer i plastikbakker, som sættes i skinner som vi også har monteret. 

Fun fact: Sedum urterne skulle efter sigende reducere den vandmængde der når nedløbet med op til 70%

Indragelse af pæn indgang til værelse, samt udskiftning af dør

Her har kunden selv stået for den indvendige renovering hvor de har sløjfet deres “pæne indgang” og taget det med til et værelse istedet. Vores del af opgaven bestod i at fjerne de gamle døre, og bygge en ny væg op i træ med hardieplank beklædning på.

Udskiftning af tag i samarbejde med lokalt tømrerfirma

 

Vi har i tæt samarbejde med Tømrermestrene Christiansen og Skøtt, givet dette hus et helt nyt udtryk med en flot tagpap løsning, som kan holde mange år frem. 

Opførsel af skraldespandsskjuler/læhegn

Vi har fornyeligt bygget denne fine skraldespandsskjuler for en god kunde i Haderslev, hvor de også havde et ønske om at afskærme deres terrasse lidt, som vi iøvrigt også har bygget. 

Selve skraldespandsskjuleren her er bygget op på 90×90 trykimprægnerede stolper, som vi har støbt en meter ned i jorden i skalflex lyn beton, bekædningen er bygmas egen produktion kaldet (25x150MM GRAN TGV MG74S) den kan monteres vandret og lodret, og kommer sortmalet fra fabrikken. Denne beklædning er et mere prisvenligt alternativ til de helt dyre såsom f. eks. superwood.

UDPLUK AF TIDLIGERE UDFØRT TAGDÆKNINGSARBEJDE

UDPLUK AF TIDLIGERE UDFØRT TØMRERARBEJDE

Vores kunder siger