Tagpap

Skal dit tagpap skiftes? Læg nyt på det gamle

Hos MM Tømrer og Tagdækning tilbyder vi at lægge nyt tagpap på dit tag. En af de store fordele ved materialet er, at man nemt kan udskifte det gamle ved blot at lægge det nye ovenpå.

Det gør tagpap til en rigtig billig måde at udskifte sit tag på. Ved alle andre tagløsninger skal det gamle tag først tages af, før det nye kan lægges. Her er der risiko for, at taget kan påtage sig fugt og vandskader under udskiftningen. Samtidig undgår du problemer med stormsikring og længere perioder med regn ved at udskifte taget med nyt tagpap.

Tagpap, der dækker alle dine behov

Der er mange fordele ved at benytte tagpap til dit tag. Denne type tagrenovering har været brugt til tagdækning i over 150 år, og det er en yderst holdbar, fleksibel og prisvenlig løsning, som egner sig særlig godt til brug på flade tage.

Vand ophober sig nemlig nemt på et fladt tag og kan dermed blive liggende længe. Vores løsninger er grundige og tætte, så vandet ikke trænger ned gennem taget og forårsager skader på den underliggende konstruktion. 

Ønsker du det flotteste tag, skal du vælge vores løsning med præcis og æstetisk listedækning. Du kan også vælge vores grønne tag med sedum, som ikke bare er flotte tage. De er også gode for miljøet, da de aflaster kloak og nedsivningsanlæg med op til hele 50 %. 

Derudover kræver tagpap ikke ret meget vedligeholdelse og er billigere end andre alternativer. 

Tagpap, en bæredygtig løsning

Tagpap er et vigtigt komponent i mange tagrenovering projekter. Hos MM Tømrer & Tagdækning forstår vi vigtigheden i bæredygtighed i alle vores produkter, derfor er vi stolte af at kunne tilbyde tagpap, der ikke kun er en holdbar og effektiv løsning, men også miljøvenligt.

Ved brugen af dette materiale, er der mulighed for genanvendelighed. Samtidig giver materialet en høj isolering, hvilken er med til at reducere energiforbruget i bygningen, hvorpå tagpappet bliver benyttet. Samtidig er der en høj levetid på tagpap, hvilket reducerer behovet for at udskifte og renovere på dit tag i fremtiden.

Hos MM Tømrer & Tagdækning stræber vi efter at give vores kunder bæredygtige løsninger, der ikke blot beskytter deres tage, men også bidrager til en sundere planet. Vi mener nemlig, at bæredygtighed og tagrenovering kan gå hånd i hånd. 

Grønt tag

Alt i tagpap til erhverv og private

Mangler du en pålidelig og grundig samarbejdspartner til udskiftning, reparation eller lægning af tagpap?  

Vi tilbyder at foretage et gratis tagtjek og giver dig gerne et uforpligtende tilbud på udskiftning,tagdækningeller reparation. Vores speciale er tagpapsløsninger, men vi laver også alle andre former for tagbelægning såsom tegl, beton, stål m.m.  Alt arbejde udføres med stor omhu til konkurrencedygtige priser og med øje for detaljerne.

FORDELE VED TAGPAPLØSNING